L’alegria de llegir”

Em va xocar, l’exposició de Can Sisteré dedicada a l’amic escultor Jairo Ríos, titulada ¨L’alegria de llegir”, frase treta d’un dels  escriptors que l’artista estima. Tota l’exposició fa quest camí: de l’objecte als llibres –al pensament!– i del pensament als objectes.

Jairo va per la vida observant el que veu. Els objectes li criden l’atenció: ¿A què s’assembla aquest tronc? O ¿aquell fustot no recorda el flux de la vida? Més que peces per contemplar -les, les seves escultures són veus que et suggereixen coses i que et fan pensar.

I és ell: l’artista qui es fa present en l’exposició, i que entaula, amb el visitant, una conversa. I per si el nostre reservori fos escàs, cada obra ve acompanyada del text d’un autor, sigui Homer, sigui Anna Frank, o Kafka, Julio Cortázar, García Márquez…

Total que seguint la mostra, tots podem pensar que també nosaltres som una mica artistes.

Sigues el primer en comentar on "L’alegria de llegir”"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*