Presentació

El blog Capvespre, hereu de Capvespral.jps, i de Primula, cerca el sentit de la vida des del silenci interior, tot contemplant la Bellesa i la Bondat que són pertot, malgrat la presència pertinaç del Mal. Hi trobareu les seccions Capvespre (amb temes de caire personal), Dia a dia (com una finestra amb vistes al món de fora), Procés (sobre l’itinerari cap a la independència de Catalunya) i Paisatges (amb reportatges dedicats a llocs que he visitat. Lectures, art i exposicions és la secció dedicada a cultura mentre que a Pensaments penjo unes idees captades al vol a l’espera, potser, d’una elaboració més entretinguda. En resum, el blog és un exercici personal de memòria i reflexió, que escric pensant també en els possibles visitants.

 

 

2 Comments on "Presentació"

 1. Carme Penya i Guillamon | 6 agost, 2022 at 13:45 | Respon

  Benvolgut Jaume,

  M’ha afectat molt conèixer el teu estat de salut. M’ho acaben de dir els meus fills Xavier i Montserrat Tudela i Penya.

  Ens vàrem conèixer al Poble Nou, quan estaves a Santa Maria del Taulat. També hi havia el teu germà Abelard i en Pere Relats.

  Éreu un bon equip pel barri del Poble Nou

  Els teus escrits i llibres han estat molt valuosos per mi i la teva tasca religiosa i social admirable.

  Estic segura que deixaràs un gran buit en el teu entorn.

  Des d’ara ja formes part de les meves pregàries i també et prego que te’n recordis de nosaltres.
  Un parenostre i una abraçada ben forta.

  • Carme, et recordo perfectament de quan érem a Poblenou i, anys despré, d’haver-nos vist a Santa Coloma. I sí, recordo bé els teus, en especial el Joan, amb qui m’he vist amb certa freqüència. Com va escriure’m en la dedicatòria d’un seu llibre, jo soc el seu únic amic de quan eraun nen, de quan fou jove i d’ara, ja gran. I moltes gràcies pel que em dius.

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*