Darrer escrit

Albert Noguera, president de l'associació Fòrum Grama i Odei Extearte, directora de Forum Grama, amb Jaume, el 2022 06 24 a la llibreria Laie

Acaba l’any 2022, per a mi un bon any malgrat la meva malaltia. Un càncer en principi greu per obstrucció intestinal, vençuda contra tot pronòstic.

Una diada que coincideix amb la Festa Major colomenc i que celebraré amb el comiat del Capvespre, en que ja en porto escrits més de tres mil glosses.

El Capvespre dona pas al web del Fòrum-GRAMA –que reprèn– sota la direcció com a cap de l’Odei Etxearte i la presidència de l’Albert Noguera.

Tant de bo el camí d’aquesta renovada plataforma sigui ben eficaç.

____________________
A la foto de portada, presa el 24 de juny de 2022 a la llibreria Laie de Barcelona, hi surt l’Albert Noguera, president de l’Associaciò Forum-Grama, l’Odei Etxearte, directora del web Fòrum-Grama, i en Jaume-P.

En aquesta pàgina, logo creat i proposat pel Jaume com a capçalera del futur web.

Aquesta és la darrera glossa que en Jaume ha escrit. Me la va lliurar el 23 de desembre, però ja portava la data del 31. Amb ella tanca el bloc, i em temo que moltes més coses, i obre esperances que la seva manera de fer tingui continuïtat en un renovat ForumGRAMA. Ell tenia previst acabar l’any escrivint cada dia una nimietat, un petit exercici de memòria que el mantingués en contacte amb els lectors i lectores del Capvespre, sense necessitat de pensar-hi gaire. Estava literalment esgotat, però es sentia obligat a complir el repte que s’havia imposat. Finalment, el dia 23, tement que potser no ho podria complir, com així ha estat, va decidir escriure la darrera, la que publiquem ara. -Eugeni

6 Comments on "Darrer escrit"

  1. Manel Sayrach Luque | 31 desembre, 2022 at 11:06 | Respon

    Mono no aware
    Jaume, més de tres mil glosses publicades!! Trobarem en falta els teus escrits, com tantes altres coses teves… però com t’he vingut dient aquests darrers comentaris, donar-te mil gràcies per tanta generositat i estima rebuda. Tempus fugit ,però el teu record i amor quedarà per sempre.

  2. Jaume, tres mil abraçades per cadascuna de les teves glosses que has escrit. Tres mil petons per gaudir de la teva amistad i més de tres mil gràcies per compartir la teva vida.

  3. són tants els escrits, tantes les reflexions, tantes les paraules, tants de fets que ens has regalat i tantes intimitats que ens vas compartir que només et puc dir GRÀCIES! de tot cor.
    GRÀCIES! per formar part de la meva vida.
    GRÀCIES! PER TOT.

  4. José Barreras | 1 gener, 2023 at 13:06 | Respon

    Ha mort Jaume, D.E.P.

  5. Jaume, gran amic del meu pare, en Robert Cama….heu tornat a la terra, allí restareu plegats. Emoció i misteri.
    Gràcies.

  6. César Alcocer | 2 gener, 2023 at 18:32 | Respon

    Jaume, GRACIES!!. Molta PAU

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*