Nadala

Cada any, en Jaume fa una Nadala i la reparteix entre les seves amistats mitjançant el correu electrònic. Són nadales molt personals, molt dins dels seus cànons estètics i morals. I sempre relacionades amb els grans temes que fan patir el món. Aquest any per raons òbvies la Nadala és molt més simple i directa. Però és totalment seva en la composició, disposició del color i selecció del dibuix, també seu, com els de les anteriors felicitacions de Nadal.


Ahir, mentre hi érem al pati de la residència de les Germanetes prenen una mica del sol esplèndid del matí, li he presentat dues propostes. Una, tal qual me la va encarregar (la que veieu). I una altra (descartada ipso facto) ocurrència meva (feia molt més gran el dibuix, que el considero encantador).


Jo també us desitjo un Bon Nadal!
-Eugeni

3 Comments on "Nadala"

  1. Felices Fiesta para todos vosotros.

  2. Bon Nadal Eugeni i Jaume i amics del Capvespre!

  3. Com sempre, molt amor i Bon Nadal, Jaume i Eugeni. Aprofiro per dir-ho també a tots els amics que ens trobem cada dia al https://www.capvespre.cat

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*