Pessebre

Fer el pessebre cada any és començar a fer cases de fusta, crear un món bonic, només que en plenes festes nadalenques, per portar el misteri de Nadal. És com crear un món on viure amb les rentadores, els pastors… tot esperant Jesús.

Vindrà?

-Ve, perquè els nens ho creuen!!

Que aquesta fe no es perdi!

En Jaume té moltes dificultats físiques per escriure la glosa a l’ordinador. Però insisteix en publicar una cada dia, per petita que sigui, per no decebre els seus lectors. S’ha proposat arribar a finals d’any i, potser aleshores, fer només col·laboracions periòdiques al nou web de FòrumGRAMA, amb altra gent que vulgui escriure. -Eugeni2 Comments on "Pessebre"

  1. M.Paller Casas i Vilalta | 23 desembre, 2022 at 14:28 | Respon

    Gràcies, Eugeni, per la informació. I Gràcies, Jaume, per la teva gran força a continuar i no defallir. És admirable!

  2. Maria Elissa Rafecas Ruiz | 23 desembre, 2022 at 22:47 | Respon

    Gracies Jaume i amics q ens manteniu en contacte.
    Esperem poder anar rebent petites noticies.
    Moltes gràcies a tots i els millors desitjos per tothom!!!!

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*