Sant Jordi!

La rosa Manuel Sayrach Carreras, que Sant Feliu de Llobregat ha creat en homenatge al meu pare, gràcies al meu germà Manuel que a primers de maig farà l’any de la seva mort

Sant Jordi, el mític cavaller que sempre ha estat invocat per Catalunya en els moments dificils! Avui cal que hi acudim perquè ens ajudi a superar els obstacles que afrontem. Un país tranquil i pacífic, el nostre, que ha fet la seva festa nacional amb una diada en la que el que s’exalta és l’amor i la bellesa, les roses, els libres, la pau, l’harmonia, la cultura…

Cal que ens  ajudi perquè el gran escull en el que ens trobem és que per cotinuar el procés alliberador ens cal la empenta del poble, empantenegats com estan els nostres polítics en la difícil composició del govern independentista, perquè l’1 d’Octubre, la gan victòria que ens obrí les portes de la República, ha de fer front a una durísima repressió, que ha tingut l’efecte, momentani!, de frenar l’entusiasme de la gent.

Amb els nostres polítics a la presò, i amb el nostre carismàtic president a l’exili, se’ls fa difícil conjuminar el dia a dia ferregós de l’autonomia, i el valent enfrontament amb l’estat espanyol.

Que vingui Sant Jordi! Que el goig assaborit en una Diada festiva tan alegre, tan feliç, tan optimista, revifi la foguera!

Sigues el primer en comentar on "Sant Jordi!"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*