Maig, 7 dissabte / Demá, XX Diada de l’Ensenyament Públic

diada

Us comunico que Fòrum-Grama (amb Amics i Amigues del Fondo) hi participa, compartint l’estand número43-44 amb el CEP. Hi serem tot el matí per atendre les persones que desitgin informar-se sobre el Fòrum i les seves activitats. Els qui desitgin rebre el nostre Butlletí i els fulls volants [gratuïtament!], podran apuntar-se al nostre llistat d’amics del Fòrum, omplint el full que posarem a la seva disposició. Bastarà que ens donin el seu correu electrònic. Aprofito l’ocasió per convidar-vos, a més, a fer-vos socis de Forum-Grama amb la petita quota anual de 30 euros. Si valoreu la tasca que estem fent, si penseu que a Santa Coloma fa falta un espai de trobada i diàleg, una veu lliure, propositiva i crítica, ajudeu-nos amb la vostra aportació econòmica, el vostre suport humà i, si us abelleix, col·laborant en les nostres activitats. Ah, a l’estand tindreu l’ocasió d’adquirir uns llibres editats pel Fòrum, molt bons per crear pensament i fer ciutat: “Gent de Santa Colomaa”, “Cartes per pensar”, “Crònica d’una transformacio” i “Santa Coloma de Sens”.

(16 portades_Maquetaci363n 1)

(dia a dia B_Maquetaci363n 1)

Sigues el primer en comentar on "Maig, 7 dissabte / Demá, XX Diada de l’Ensenyament Públic"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*