Engrescats

Ahir em vaig reunir amb Carles Bria, Laura León i Carme Moreno de la comissió responsable de GRAMENET, Consell local de la Repùblica. De moment els inscrits passem de 200, però tot ens diu que el nombre pot créixer molt, amb dues ccondicions: que des del local de sota de la casa Valls facilitem la dificilíssima subscripció, i que ens donem a conèixer amb una imatge vistosa, a la ciutat. Per a aconseguir-ho sospesem fer un butlletí informatiu, atractiu i estimulat, on comuniquem als socis les activitats nostres. Ja des d’ara qui vulgui pot dirigir-se al local de sota de Can Valls i apuntarse per omplir la tarjeta.

A recalcar que el consell no juga amb politiqueries i que el seu objectiu abraça tots els catalans i catalanes, vinguin d’on vonguin, i arribi la seva llengua nativa i amb els suport de la cultura local. Volem una Catalunya per a tothom, on tothom se senti com a casa, sense renúncia a les seves arrels.

Segur que amb els testimonis que apareixeran als fulls del butlletí es constatarà que volem la llibertat per a tothom, perquè, com diu Salvador Epriu, no hi ha vida si no som lliures.

2 Comments on "Engrescats"

  1. Caram Jaume, tots quatre porteu ingredients fonamentals per a fer una bona cassola: empenta, generositat, perseverança, saviesa, fe, valentia …
    Fer difusió dels vostres ideals i engrescar a gent que té molt a dir per a les colomenques en un butlletí serà tot un repte. Ja vull llegir el 1r número!

  2. Quina energia i empenta que transmets. Sempre cal tenir projectes de futur i motivacions. Seguirem els teus consells. Tenim feina!!

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*