Desembre

TOTHOM VA A COMPRAR EL CAPÓ / PER NADAL I EL CALENDARI DELS
PAGESOSOS, SÍ SENYOR, / DE TOT L’ANY ABECEDARI”

El desembre és el mes més carregat de festes grosses i de sants importants: en primer lloc, el del dia de Nadal, la nit màgica o digueu-li com vulgueu; quan sentim la crida a ser millors, i a fer un món més humà en el que els pobres i els infants sòn declarats fills predilectes de Déu.

Hi ha la festa de la Immaculada, la mare d’aquests infants. I brillen per la seva llum i innocència els sants Innocents, mentre que la maldat humana els sacrifica i assassinarà sant Tomàs Becket, mentre que els colomencs celebrem la Festa Major.

Si més no, com diu Ferran Sagarra, almenys avui siguem millors.

Sigues el primer en comentar on "Desembre"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*