Operació d’Estat

Quina campanya més trista! En la foto acte d’inici, de la CUP

Què decidirà el Tribunal de Justícia de Catalunya? Em faig aquesta pregunta i no puc deixar d’horroritzar-me en pensar que som a quatre dies de les eleccions i que encara no sabem si es faran, perquè la decisió no depèn del Parlament Català sinó del cos judicial. I, a sobre, ¡que la JEC hagi anul·lat la decisió dels nostres partits! I que contra les recomanacions i severes advertències del món sanitari per l’alarmant situació de la pandèmia, s’empenyin en fer ara les eleccions.

Som davant d’una operació d’Estat a gran escala. El govern de Madrid ha pensat que ara era l’ocasió de derrotar-nos i d’acabar amb l’independentisme. A mi aquesta operació em recorda l’atac final, salvatge! Dels exèrcits espanyol i francès contra Barcelona, l’any 1714, amb el qual van arrasar la ciutat.

Hi ha molta gent desanimada. I les condicions per fer la campanya són totalment inadequades. Però penso i espero que ni Pedro Sánchez, ni Salvador Illa, ni el PSC-PSOE  se’n surtin. Tinc fe en el poble català, en els fills del barcelonins -¡de les barcelonines que quedaven vives a la ciuta!t–, que al crit de “Llibertat o mort”, van resistir heroicament l’assalt espanyol.

I potser personés que han estat flirtejant amb el PSOE s’adonin de la magnitud de la tragèdia, i votin a favor de la independència: d’un futur lliure, democràtic i engrescador.

Sigues el primer en comentar on "Operació d’Estat"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*