Fòrum-Grama a mà

Dies enrere vaig comunicar als lectors del capvespre que gràcies al generós treball de Manel Tomás disposem de totes les revistes de Fòrum-Grama (cent números) perfectament escanejades. Ara les trobareu en el nostre web EnelFondo.cat Clicant en la portada que trieu podreu veure, una a una, les pàgines de la revista.

Hi trobareu també al web el número zero (0), que conté tots els sumaris. Són cent, des el primer número fins a l’últim. Encapçalant la glosa hi ha el sumari de la revisa de la que en veieu la portda, a sota.

Em fa il·lusió recomanar-vos que hi doneu una ullada. Són uns continguts rics, interessants i curiosos. Hi trobareu la crònica del dia a dia, un munt de reportatges, diverses entrevistes i molts articles sobre temes d’actualitat.

Una aportació valuosa a la memòria històrica.

Sigues el primer en comentar on "Fòrum-Grama a mà"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*