Pensament i diàleg

Setmanes enrere vaig escriure que antics promotors de l’associació Fòrum-Grama arran del meu norantè aniversari i de la creació de l’espai de la Biblioteca del Fondo on he deixat els meus llibres, escrits, fotografies i documents, del qual l’Ajuntament en fa també responsable el Fòrum, ens vam reunir i vam decidir treure l’associació de l’estat d’stand by en què es troba i donar-li nova vida.

La idea és molt senzilla. D’una banda vetllar pel manteniment del fons que s’ha creat al Fondo, i donar-lo a conèixer per tal que la memòria del barri no solament es guardi sinó que es conegui. De moment hem creat el web EnelFondo.cat , al que ja podeu entrar, que conté una pila d’escrits i fotografies, i tot els números del Butlletí del Fondo. Al web volem donar-li el caràcter de diari digital, obert a tothom perquè, qui ho desitgi, pugui penjar els seus comentaris, al costat dels opinadors fixos de Fòrum-Grama.

És la concreció de l‘antiga aspiració de crear una plataforma de pensament i diàleg que arrenca dels anys de Grama, continuà amb el Club de Debats i reviscolà amb la revista Forum-Grama. Una aspiració confiant sobretot en la gent, en persones potser com tu, que volen incidir en la societat per contribuir al nou estil de vida que l’horrible experiència de la pandèmia ens fa desitjar.

Quan tot plegat ho tinguem a punt us ho donarem a conèixer i un convidarem a ser-ne impulsors.

Sigues el primer en comentar on "Pensament i diàleg"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*