Un lloc, una veu

Sant Jeroni de la Murtra, 1996, trobada del grup promotor de l’associació i de la revista Fòrrum-Grama.

Ahir parlava de la necessitat de concretar l’anhel que sentim de fer una societat diferent i de viure una vida més simple i més autèntica. Però afegia que aquest canvi que en certa manera ens imposa la pandèmia és un anhel molt feble i que difícilment prosperarà, quan les restriccions que ara se’ns imposen desapareguin, i es recuperi la normalitat. El canvi de la societat serà un procés lent, un procés de capil·laritat de baix a dalt.

Insinuava petits compromisos. I citava coses com enfortir Fòrum-Grama, hereva de Grama i del Club de Debats, com volent dir que hi ha formes senzills de fer-nos presents en la vida pública. El valor de la família, dels encontre amb els amics i la natura, de la lectura… són certament valors fonamentals, però caldrà que se’ns ho recordi i que trobem espais des dels quals els defensem, els expliquem i els promoguem.

Insisteixo en la necessitat del que en dèiem el compromís social o cívic. No podem absentar-nos de l‘espai públic, hi hem de ser donant suport a les iniciatives transformadores que s’hi produeixen. Donar-hi suport i participar en alguna entitats amb la que ens sentim còmodes i propers, a través de la qual fem sentir també la pròpia veu. I us convidava a sumar-vos al projecte Fòrum-Grama, del qual en parlaré pròximament.

Trobar-se, parlar, somiar!, fer.

Sigues el primer en comentar on "Un lloc, una veu"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*