Gràcies!

 

 

 

Volia dedicar la glosa a la festa que dissabte se celebrà a la Biblioteca del Fondo però, cercant fotos he obert el web enelFondo.cat i, sorprès per la magnífica crònica que n’ha fet l’Eugeni, no cal que hi afegeixi res. Hi ha fotos grans que defineixen l’acte i podeu veure’n més (també d’Isabel Ferran i Loli Peralta) clicant en el reguitzell de fotos que acompanyen l’escrit. Per saber com va anar la celebració, aneu a aquesta web; entreu-hi!

Jo em quedo amb la intenció primera, donar les gràcies a totes les persones que hi van prendre part. En primer lloc, als amics i amigues que, constituïts en grup de treball, portaven ja mesos reunint-se per muntar l’acte, amb quantitat de temes per lligar com el caràcter que havia de tenir, les persones que es convidaria que hi intervinguessin, i les moltes coses que s’havien de lligar  com el lloc, la seva adequació, la megafonia, el piscolabis… ¿Cal que digui que en vaig sortir content i feliç?

Per tot plegt, un milió de gràcies a tots els qui ho veu fer possible!

 

Sigues el primer en comentar on "Gràcies!"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*