Maig, 15 diumenge / Barça, campió de lliga

(dia a dia A flor violeta_Maquetaci363n 1)

Victòria merescuda

144 barça 3

Deixar constància de la victòria del Barça. El Barça campió de la lliga. Merescudament. Si no hagués estat per la crisi inexplicable de quan ja semblava que ningú li disputaria el títol, no hauríem hagut d’esperar fins al darrer dia, pendents dels resultats de l’últim partit. Com anècdota, que el partit el vaig veure en un bar paquistaní del Fondo, en la plaça del mercat. Ple de paquistanís, homes joves. Cap dona. I pel que vaig comprovar, tots ells partidaris del Barça. Els tres gols els reberen amb aplaudiments. Cada cop que el Barça era a punt de fer-ne un i errava, s’exclamaven pel desencert. M’agradà compartir amb ells la victòria blaugrana. I un cop més agraeixo al club que sense soroll, sense discursos, faci de via integradora de tantes persones vingudes de fora.

(dia a dia B_Maquetaci363n 1)

Sigues el primer en comentar on "Maig, 15 diumenge / Barça, campió de lliga"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*