Un bloc renovat i catalanitzat

Dibuix del pintor Nevin Stradiotto que em dedicà quan, estant a Roma, vaig pujar a Pordenone, on ell vivia

Em plau presentar el meu bloc després dels retocs que hi ha fet l’amic Eugeni Madueño, amb l’Enric Abad, programador d’Edicions Clariana. A més del disseny –més net i més clar, més modern i, sobretot, amb una organització més racional i, per tant, més entenedora– hi ha un altre element molt especial per a mi. Ara, l’adreça d’accés s’ha catalanitzat i s’ha simplificat. Només cal escriure al navegador capvespre.cat [el domini que acull tots els llocs web de Catalunya que se senten catalans] per accedir-hi. Un nom més curt que l’anterior [capvespral.wordpress.com] i més fàcil de memoritzar.

Veureu que si fa no fa es mantenen les mateixes seccions, a les que procuraré cenyir-me, penjant els escrits en la secció adequada per facilitar-ne el seguiment.

Avanço que la meva intenció és mimar les seccions Capvespre, Cartes cíviques i Paisatges. La dels paisatges perquè una de les coses que em fa més feliç és el contacte amb la natura i la descoberta de llocs nous. Cartes cíviques és una secció nova. Hi vull introduir escrits sobre la ciutat en els aspectes polític, cultural, social… Una veu crítica i propositiva, esperant suscitar debat i pensament. I queda com a secció per mi fonamental la que du el mateix nom que el bloc: Capvespre, per els escrits més meditatius i personals.

Són els meus propòsits. Esperem que pugui tirar-ho endavant… I no cal dir que m’agradaria que el bloc es convertís en una plataforma de trobada i de diàleg, el més ample possible. Que hi fessin cap els amics i amigues coneguts i la mena de públic que es troba a l’altre extrem de l’ona hertziana, que saps que hi són però que no veus. Una mena de comunió no diré mística però si digital, amistosa, interessant i enriquidora.

Per si us convé us diré que podeu rebre diàriament al vostre correu mail els escrits que publiqui; només cal que us en feu receptors, omplint les dades que es demanen a la casella  SUBSCRIU-TE A LA MEVA NEWSLETTER que hi ha a la columna de la dreta. I ja sabeu que sempre que us vingui de gust podeu enviar el comentari que us sembli, sobre el tema que sigui.

Molt content de trobar-vos!

 

 

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*