Antígona

Óleo en lienzo de Charles Jalabert. Antígona i el seu pare, Edipo, abandonen la ciutat de Tebas

El diari ARA de diumenge em va sorprendre pel gran nombre de pàgines que duia, i totes -menys un gran article sobre la Xina-, dedicades a les festes nadalenques. Em cridà l’atenció el protagonisme d’artistes molt joves: nois, noies, i nens i nenes. Un cant a la diversió i a la creació.

Ho vaig comparar
amb el que acabava de llegir en el pròleg, magnífic, dedicat al drama d’Antígona. Les festes de les Olimpíades en les quals tot Atenes seguia la mateixa festa perseguint la millora de la ciutat alhora.

Esquivant no poques dificultats, quan es compleixen nou dies de confinament per la Covid, en Jaume em fa arribar la glosa manuscrita. El seu desig de mantenir el contacte amb tots vosaltres queda ben palès.
Eugeni

Sigues el primer en comentar on "Antígona"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*