Vermut deliciós

Noemi Ubach, albert Fabà i Jaume al SandwiChef del passeig de Sant Joan
Noemi Ubach, Albert Fabà i Jaume al SandwiChef del passeig de Sant Joan

Aquest migda(29 novembre) hem fet el vermut a l’tractiu bar del passeig de Sant Joan SandwiChef, un veritable santwitx de nois i noies, que hi venen amb l’ordinador a la planta i als baixos. Esperit juvenil, sempre a punt de fe-te una foto com aquesta tan bonica d’avui, o les que un argentí ens va fer amb l’Albert i la Geli. Hi he estat amb la Noemíi i Albert Fabà, coneguts des d’inicis de l’Ajuntament democràtic, la Noemí llavors responsable d’un grup d’universitaris catòlics i l’Albert –aleshores molt militant–, de revolucionari del Raval. Un noi sorprenent, l’Albert Fabà. Alt, fort, amable i un punt dolç i infantil, i convertit a estones en el cant de Raimon, de qui diria que se sap totes les cançons i que canta amb la fe dels conversos.

M’agradaria un dia organitzar amb ell un concert amb la col·laboració literària de Jordi Valls Pozo, que ens comentés els cants Indesinenter –que l’Albert sovint em dedica– i Les Mans i, molt especialment Veles e vents, una de les cançons que a mi mès m’agrada, tan per la lletra (difícil d’entendre, del grandíssim poeta Ausiàs March (s. XV) com de la música.

Sense oblidar Al vent, cant fort i alegre que jo solia cantar quan anava a treballar amb la Vespa allà pel Montseny.

Les meves mans

3 Comments on "Vermut deliciós"

  1. Albert Fabà Prats | 2 desembre, 2022 at 10:57 | Respon

    Gràcies pels teus comentaris, Jaume. Sobretot, per això de “noi”. I recullo la teva idea, que comentaré amb el Jordi Valls. El proper 19 de desembre ja repeteixo el recital “Cançons de Raimon” que ja vaig fer al març a la Biblioteca de Singuerlín. Ara el faig a La Colmena. Ja està tot ple. I sí, et dedicaré (a Jaume Patriç Sayrach Fatjó dels Xiprers) Indesinenter, el poema d’Espriu. Tanmateix, si a en Jordi Valls li agrada la idea que proposes podem muntar un espectacle conjunt: Raimon / Espriu / Poetes medievals, cantats per mi i comentats per Jordi Valls. Aquí: Indesinenter https://youtu.be/LKOWfhCJMVA

  2. EM SEMBLA MOLT BE, aLBERT; EL RECITAL AMB EL jORDI VALLS NO ES PODRIA FERALfONDO, A PRINCIPIS DE GENER, INICI D’ANY I ESTRENA DEL BUTLLETI DRL CONSELL LOCAL DE LA REPÚBLICA?

  3. Crec que no hi ha temps. I ja saps que jo no sóc massa fan del Consell per la República. Però al Fondo, sí. A veure què li sembla a en Jordi Valls. Després del 16D m’hi poso.

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*