Satisfet, content, esperançat

Ahir 23 de novembre, al pati de la residència, amb l’Elvira i en Pitarque

Avui han vingut a veure’m membres del grup local del Consell per la República Catalana per parlar d’animar el grup Gramenet. Els hi he fet una proposta que havia avançat a la Laura León. La ‘Laura del silenci i la muntanya’, com l’anomeno jo, juntament amb l’infatigable Carles Bria, són els responsables del consell local Gramenet. La meva proposta consisteix a fer un butlletí de periodicitat setmanal, quinzenal o trimestral, o sense data fitxa, per conèixer-nos i per donar-nos a conèixer treballant amb una activitat comuna a la ciutat. Estic segur que a Santa Coloma ha d’haver-hi mil persones que són independentistes. Ens haurien de conèixer i treballar junts en una activitat que ens unís i ens fes conèixer junts a la ciutat.

Esbós de capçalera i maquetació del futur butlletí

La meva idea és que el butlletí ens ajudaria en aquest objectiu de conquistar aquest miler de persones. Però hem de vèncer un defecte molt greu, les dificultats que suposa apuntar-s’hi al Consell, i per tant jo el que faria és dedicar cada mes deu dies a cridar gent i animar-los a apuntar-se.

Aquest butlletí serviria per conèixer el moviment popular de Santa Coloma, que ha treballat tant per la catalanitat de la ciutat.

Espero que s’accepti i que pugui tirar endavant.

2 Comments on "Satisfet, content, esperançat"

  1. Jordi Morrós Ribera | 24 novembre, 2022 at 11:29 | Respon

    Un goig tornar a veure i tenir notícia de l’engrescament del Jaume Patriç tan consubstancial suposo amb la seva trajectòria.

  2. Contar conmigo, mis limitaciones al hablar y sobre todo al escribir me retienen en muchas cosas (he iniciado en dos ocasiones curso en catalán) el entorno tampoco ayuda pero me considero Independentista como el primero. Un saludo a Jaume

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*