6.000

D’aquí poca estona haig d’anar a Can Ruti i només tinc uns minuts per escriure la glosa. Volia comentar el cara a cara amb Adriana Oltra de Jonqueres  i Turull. i em seria suficient remarcar el títol, la xifra 6.000. Sis mil són els militants de Junts per Catalunya que han escollit la intempèrie. Privats de l’aparell potent que és el govern, ¿què podran fer?

Jonqueres va exercir el paper de bona persona. Va dir i va repetir usque ad infinitum que Esquerra vol incorporar tothom en el treball per aconseguir la independència de Catalunya. Va dir i repetir que ell és amic de més d’un dels exdiputats de Junts. I que mai es canasrà de dir i repetir que vol que els que treballen pel país siguin molts.

Turull va contraposar-li l’actitud de ERC, que en cao moment ha acceptat la simple petició que compleixin els acords que va firmar per elegir president Pere Aragonès. Ja per aquests incompliments la CUP va deixar el govern. I ara és Junts, que se’n va. I afegiria que no són els seus 6.000 militants que deserten sinó que ja portem ben bé cinc anys d’una fuga de milers i milers de ciutadans –els qui ens manifestem al carrer– que no estem d’acord amb aquest govern autonomista que pacte a Madrid amb el PSOE i aquí fa escarafalls del PSC.

No són només 6.000 els ciutadans que han triat una altra via, sinó milers. Potser milions! que votarem pel desbordament democràtic.

Sigues el primer en comentar on "6.000"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*