El nom del bacteri

Per mitjà de l’Eugeni, que escriu aquest text, us faig arribar les meves salutacions, perquè la comunicació que mantenim mitjançant aquest bloc no es trenqui. Continuo ingressat a Can Ruti, al pis 11è, el de cardiologia, tot i que em porten metges especialistes en infeccions. Des que em van portar a Urgències i van començar a administrar-me antibiòtics, em trobo millor. Això em diuen i així ho noto jo, com us explico al vídeo en el qual es fa evident que per problemes tècnics de l’hospital, avui no m’he pogut afaitar.

Encara no sabem el nom del bacteri que, procedent segurament de la zona lumbar, se m’ha instal·lat al cor. Però veiem que els antibiòtics que m’administren ja el fan recular, estem en el bon camí per trobar l’antibiòtic específic que el matarà. Mentrestant em van fent proves. Ara espero torn perquè em facin una ecografia, i si fos necessari em farien també un TAC. Tot per tal de localitzar el lloc del que procedeix el bacteri. Jo em deixo fer, i confio en els metges i les infermeres que m’atenen. Una gent molt amable i molt professional.

Pel que ens van dir ahir, descarten que em puguin fer la colonoscòpia, amb la que podríem –si la situació fos una altra– treure els pòlips del Colon que em fan perdre sang. Aquesta és una altra batalla, que hauré de guanyar si vull equilibrar l’anèmia persistent que em fa estar tant fluix.

Us mantindré informat en pròximes entregues. Amb el mateix esperit de sempre. I afaitat!

9 Comments on "El nom del bacteri"

  1. Antonio Díaz de la Fuente | 27 juliol, 2022 at 09:22 | Respon

    Gracias, Jaume, por tu comunicacion. Por eso sabemos de tu salud y evolución. A ver si localizan el origen de la bacteria y acaban con ella. Un fuerte abrazo desde Cabrils!!

  2. Edelmira Calderon | 27 juliol, 2022 at 09:45 | Respon

    Molta força Jaume😘😘

  3. Paqui Arenas | 27 juliol, 2022 at 09:52 | Respon

    Que be Jaume que t’hem vist! Les tecnologías ens faciliten tot i per aquestes coses que be que funcionen.
    Una abraçada molt forta esperant la Teva recuperació.

  4. Que bé que t’haguem pogut veure, Jaume, gràcies a l’Eugeni i la “màgia” de les noves tecnologies. Una abraçada afectuosa i moltes forces per continuar amb l’evolució.

    Josué

  5. Antonio Márquez Abril | 27 juliol, 2022 at 12:27 | Respon

    Jaime te deseamos una pronta recuperacion,un abrazo de tus amigos Ana y Antonio.

  6. Manel Sayrach | 27 juliol, 2022 at 12:35 | Respon

    Que bé Jaume! Les tecnològies també tenen els seus virus… però ben emprades ens faciliten tasques, com ara poder veuret inescoltar-te a l’hospital…
    Per cert, la barba d’uns dies està de moda! 😉
    Una forta abraçada! 🫶🏼

  7. Anims la teva força interior et fa superar entrebancs.
    Cal ha dir que de tota situacions extreus coneixements, paciència, complicitats, sàviesa,… donan-les a compartir amb les teves ben extruccturades paraules.
    Deixat cuidar per aquest personal tant profesional i humà de Can Ruti.
    Gràcies Jaume

  8. Força i ànims Jaume. Una abraçada

  9. Moltes gràcies per explicar-nos el seu dia a dia.
    Poquet a poquet tot s’anirà sol.lucionant.
    Ànims i endavant!

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*