Veure món

Santa Coloma de Rudrón (Burgos), un dels pobles que m’agradà més

En l’elogi que feia del cotxe deia que me’n vaig servir per conèixer món i que, de resultes d’aquesta facilitat de moviment, vaig poder fer el llibre de Santa Coloma. Un cop visitades les poblacions i parròquies catalanes que tenien Coloma per patrona vaig dedicar-me a les espanyoles. N’hi ha moltes, sobretot al llarg del Camí de Sant Jaume, pel qual els pelegrins francesos en van introduir l’apassionant llegenda. Com a centre d’operacions vaig triar la ciutat de Nájera, on vaig establir una bona relació amb el monjo del monestir de Santa Maria la Real, que era historiador. El treball em dugué fins a Galícia, seguint tot el nord d’Espanya, des d’on els regnes cristians durien a terme la reconquesta. Vaig disfrutar molt, vaig conèixer molts pobles, em vaig relacionar amb moltes persones…

Una Espanya amiga que estimo; uns pobles que tan de bo visquessin agermanats i amb harmonia.

Sigues el primer en comentar on "Veure món"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*