Moda?

Arran de la glosa d’ahir, unes preguntes: què  dir de coses com la moda sexi? He llegit molts cops que ve a ser una imposició de les grans empreses que usen la dona com un objecte, per tal d’atraure els homes i vendre més els productes que promocionen. Temps enrere a Santa Coloma es va fer una exposició molt interessant, presentada amb un cartell en el que apareixia la Venus nua de Velázquez, amb una mica de roba superposada, amb el títol “La dona objecte de la mirada dels homes”.

Segur que això es dona molt. Una dona llampant al costat d’un cotxe, per vendre el cotxe. O fins rebre les noies en una discoteca sense cobrar-los l’entrada, per fer-les servir de reclam dels nois. Però l’home ¿no s’aprofita d’un instint que rau en la dona, com seria el d’agradar? Perquè que en la trampa del sexi hi caigui gent de poca formació s’entén, però ¿que tantes dones es vesteixin amb roba cridanera no  ho fan perquè els agrada?

Com en un partit de futbol són els dos equips que en tracen el desenvolupament. I el resultat és fruit del joc d’ambdós equips. Em faig preguntes, reflexionant sobre unes coses que tenen els seus efectes i que incideixen en els altres. Coses innocents ¿o no tant?

Tot té els seus efectes!

Sigues el primer en comentar on "Moda?"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*