Molt decebut

Tall a la Meridiana 02/12/ 2019 Foto: Albert Salamé / VWFoto

No diré que estigui desanimat però sí profundament decebut. Decebut dels nostres polítics! Esperant cada dia que arribi el momentum, una salvatjada del govern de Madrid que ens faci sortir al carrer al crit de prou!, com la d’ara que se’ns imposa el 25% d’espanyol a les escoles i que la JEC foragita del Parlament un diputat perquè va mantenir uns llaços grocs a la finestra del seu despatx. Però un cop més el govern de la Generalitat es rendeix.

La imatge és ben patètica; els mossos d’esquadra –la nostra policia— impedint la manifestació testimonial de l’Avinguda Meridiana! Que trist veure com el nostre Parlament es sotmet a unes decisions absolutament injustes, en lloc de plantar-hi cara, sabent que té al darrere la població.

I que ridícula l’excusa de la presidenta del Parlament, adduint al fet que els companys del govern la deixaren sola. Com diu molt bé l’amic Josep Costa la desobediència s’exerceix perquè una determinada actuació és injusta, no perquè els companys estiguin d’acord amb tu.

Decebut, sí, i convençut que la independència la farem la gent.

Sigues el primer en comentar on "Molt decebut"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*