Fòrum-Grama

No sé què acabarem acordant: ens havíem de trobar les persones que estem mirant de revifar el Fòrum-Grama però, amb la mena de confinament que tots guardem aquests dies, no sé si l’aplaçarem, o ens trobarem en vídeo-conferència… Jo no estic en el grup promotor però com a fundador i persona gran hi soc, a tall de seguidor i animador. I hi serè –si Déu vol– fins que pugui.

I no és que pensem en grans actuacions i grans objectius sinó en contribuir als canvis de la societat, principalment en els aspectes culturals i socials. Hi penso evocant el molt que el ciutadans de Santa Coloma ja hem aconseguit sota la convicció que molts, concertats i perseguint un mateix objectiu, podem promoure canvis importants.

Ho penso contemplant el nostre riu que de claveguera a cel obert que era, avui és un parc esplèndid; l’eixida familiar de la ciutat.

Fòrum-Grama, testimoni del molt que ja s’ha aconseguit. I una invitació a parlar, a fer.

Sigues el primer en comentar on "Fòrum-Grama"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*