‘No és això’

Anit el Palau de Sant Jordi amb Lluís Llach de protagonista ens va donar una imatge de la que els polítics, els periodistes, els tertulians i els diaris i televisions sempre se n’obliden: la del poble, com la força que serà la que portarà a terme el procés independentista. Ho va remarcar Lluís Llach quan en plens aplaudiments va donar la veu al públic, i girant-l’hi el micròfon, va dir “Sou vosaltres, sou vosaltres els qui fareu la independència”.

Va ser molt crític amb els partits. Però sense agror ni menyspreu. És gent nostra, i els hem de pressionar, i desbordar, de manera que no tinguin cap més sortida que la que als hi empenyem.

Bona imatge la d’anit, la dels 15.000 assistents dies enrere, al Palau de Sant Jordi, gentada a la que la televisió en reprogramar l’espectacle, va afegir  els milers i milers de persones que vam seguir el concert des de casa. Una trobada molt oportuna ara que tanquem un any infaust i n’obrim un de nou. D’entrada, una advertència als nostres polítics i als corifeus que voldrien aturar el procés. “No és això, companys, no és això el que el poble sent i vol”.

I una admonició perquè no ens deixem arrossegar pel desànim, i siguem conscients que el futur és a les nostres mans.

Sigues el primer en comentar on "‘No és això’"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*