Mani per el català!

Foto Josep Pitarque

Em feia molts il·lusió anar a la manifestació a favor del català a l’escola; ho tenia fàcil perquè passava per davanrt de la Residència i es dirigia l’Arc de Triomf, només a tres mançanes d’on visc. Però al mati, a l’hora de l’esmorzar, la germaneta Isabel ens ha notificat que des d’avui es restringeixxen les sortides, amb el ben entès que les persones que surtin hauran de permanèixer confinades a l’habitació tres o quatre dies, fins que la prova d’infecció de covid surti negativa. No ens ha conretat què s’entén per sortir, però evidenment participar en una manifstació segur que n’és un exemple.

Però quan estava a l’habitació m’han cridat que baixés, que tenia visita, i la madre –que ja m¡esperava– m’ha fet entrar a la sala d’ctes ere nava a cercar els visita. No una, ni Ni dos, sinó un grupet, i cm ue esperaven a venir m`he dirigit a la porteria i m’he trobat no un, ni dos persones sinò un grup de Santa Coloma, del Consell local de la República. Quina alegria! M’he emocionat i he experimentat el goig de sentir la comunió amb uns amics de la ciutat que estimo, que lluiten per un objectiu tan bonic com és fer una Catalunya indepedent perquè, lliures, poguem fer un país bo per a tothom.

El meu agraïment més profund, pel gest d’aquests amics.

1 Comment on "Mani per el català!"

  1. El meu balanç de la manifestació (on també hi vaig ser; vaig ajornar anar a Tortosa, com cada cap de setmana, al dissabte a la tarda):

    Molt positiva. La foto dels secretaris de CC OO i UGT, al costat de Jordi Cuixart, el president d’Òmnium.

    Correcta. La participació. 35.000 és una xifra correcta. Però hauríem d’aspirar a més.

    Problemàtica. Que només hi haguessin estelades. L’organització ja es va escarrassar a donar una imatge més àmplia. Color verd i lema. Però totes les banderes eren estelades. Ens cal recuperar la senyera, en aquests casos. Sobretot si volem que a manifestacions d’aquesta mena, amb objectius més amplis i transversals no hi participin només els independentistes.

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*