Recomanable

No tinc temps d’estendre’m però el sificient per desitjar-vos un bon dia i recomanar-vos el llibre de l’Odei A-Exearte, del que ella i els germans Xavier i Jordi Valls Olivé ahir van presentar al Fondo, en sessió restringida, la segona edició. Més endavant faran la presentació diguem oficial a la biblioteca del Singurerlin i a altres espais de Barcelona i també de l’estranger. El llibre s´ho val: és una esplèndida presentació del Pla Popular i, per tant, de la Santa Coloma suburbial i inhabitable dels anys del franquisme.

En la sessió d’ahir, a mées d’elogiar el llibre, vaig advocar per completar el cicle històric del qual el llibre de l’Odei n’omple una període importantíssim, vaig advocar –com he dit– per la publicació dels magnífics articles de l’Albert Noguera, de Fòrum-Grama, que retraten l’època també transcendent per la nostra ciutat, del segle XIX, quan el poble pagès va començar a transformar-se el ciutat. I vaig advocar per publicar, definitivament, la Guia de la Ciutat amb cara i ulls, que presenti i expliqui la Santa Coloma davui.

I aquí ho deixo, que diu aquell.

Ah, el llibre ja el trobareu en les principals llibreries, com Laie.

2 Comments on "Recomanable"

  1. Joan Oriola i Janot | 12 desembre, 2021 at 12:33 | Respon

    Bon dia,fa molt temps que el llegeixo, peró mai he fet cap comentari (soc mandros). Miro per internet opinions de gent de tots els colors.
    Miri avui el que he llegit.https://www.infocatolica.com/blog/gobiendes.php/2112101110-reflexiones-sobre-el-patrioti. Soc creient i m´he indignat.
    No puc compartir aquestes opinions i mes si venen d’una web que controla la Conferencia Eopiscopal Española.

    • Realment l’escrit que reprodueix és vomitiu. No val la pena llegir-lo i és inútil intentar dialogar amb persones fanàtiques, i que se senten justificades per la religió. Jesús Natzarè ja topà amb aquesta mena de gent, en especial amb els membres que ostentaven el poder religiós i polític. Dialogar amb persones que no pensen com nosalres és bo, la reflexió i el diàleg són enriquidors. Però no la discussió amb qui està encegat.

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*