Confrontació

Diumenge aparegué a El Punt-Avui una llarga entrevista a Lluís Llach, una veu valenta, que en tot moment es manté ferm i fidel al compromís de treballar per la independència de Catalunya. És una sort, comptar amb ell. Durant molts anys amb les seves cançons ens ha ajudat a ser com som, a ser sensibles, a creure en la vida, a fer camí. I ara, en moments de desconcert, ens ajuda a mantenir-nos fidels al somni d’aconseguir la República Catalana. Com a exemple de la seva actitud reprodueixo unes poques frases de la seva entrevista.

“Més que endormiscats, el que molta gent estem és decebuts, emprenyats o desmobilitzats. Desmobilitzats perquè s’ha volgut desmobilitzar-nos. S’ha deixat de banda, per part d’alguns partits molt importants, la confrontació. Jo no he vist cap partit, fora de la CUP, que hagi dit a les seves bases, escolteu, confronteu-vos al carrer. Ens han fet creure que no podem. Però la gent hi és”.

“Si no hi ha confrontació, l’Estat continua amb l’eliminació e totes les nostres llibertats de manera tossuda i demostrada; ja fa anys que ens ho demostra. Si no hi ha confrontació, si no diem al món i a nosaltres mateixos que no estem d’acord amb el que està passant, arribem al cul-de-sac, que és on som”.

Si per aconseguir la il·luminació d’un carrer del Raval ens vam enfrontar amb la Guàrdia Civil, ¿no ho farem per aconseguir la llibertat del nostre poble?


 [Jp1]

Sigues el primer en comentar on "Confrontació"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*