1 d’Octubre

Em sap greu no poder penjar el text que he escri avui, havent-me llevat molt d’hora, perquè a les 9 del matí ja pogués sortir publicat. Sense voler he calcat l’escrit sobre la glosa d’ahir, i després, m’he cofós i l’he perduda i, ara, ja no tinc temps de tornar-la a escriiure.

Desitjar-vos, almenys, que tingueu una bona diada de l’1 d’Octubre, que vam viure amb tanta il·lusió. I que, malgrat que els unionistes –el cos judicial, el govern espanyol i l’empresariat– pregonin tant com poden que l’1 d’Octubre s’ha superat, nosatlres estem convençuts que va marcar profundament el nosre païs, i que ja mai tornarà a ser com abans.

Un dia de recordança! I, sobretot, un dia que ens acosta el demà.

Sigues el primer en comentar on "1 d’Octubre"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*