Bones vacances!

Només unes ratlles per desitjar-vos una bona entrada al mes de juliol. Un més, juntament amb l’agost, plenament estiuenc i consagrat a les vacances. Uns dies de repòs,  diria de llibertat que cadascú mira de dedicar a allò que té ganes de fer: descansar, canviar d’aires, viatjar, disfrutar de la nautura: del mar, de la muntanya fent excursions o, simplement, viure-ho  sota una bona ombra. Temps també per llegir…

Però  també per moltes persones són dies de treball, o que per raons econòmiques no podran fer vacacions. Sortosament –com he escrit més d’un cop– a Catalunya tenim un país on a poques passes de casa hi ha llocs moltbonics i molt agradables on podem fer una mena de vacances casolanes. Aquí, a Santa Coloma, hi ha el riu: la nostra eixida  frescal; i el parc de Sant Jeroni, i el Turó del Pollo amb els magnífics jardins de la Residència Torribera (antiga clínica mental), oberts a tothom.

I  si toca passar estones a casa sempre ens queda obrir les finestres, abaixar la persiana i crear corrents d’aire. Tan a la vora de la platja ens arribarà l’aire fresquet del mar, tan proper.

Doncs això, amics i amigues: bones vacances!

Sigues el primer en comentar on "Bones vacances!"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*