Amunt!

Una enorme satisfacció, l’entesa entre ERC i JUNTS! Per fi s’ha arribat a un acord i d’aquí a dos o tres dies ja tindrem govern. S’ha imposat el seny, ha prevalgut la pressió de la gent, la nostra!, la dels 52 % que vam dir que volíem un parlament independentista, sigui forçant l’estat perquè s’avingui a aprovar un plebiscit d’autodeterminació o, sinó, enfrontant-nos-hi.

Hi ha hagut persones que ja han predit que aquest govern ens durà a un fracàs. Ho han dit principalment els qui callaven quan el govern de l’estatexercia la duríssima repressió –que encara dura– contra la Generalitat, que ha fet gairebé impossible tirar endavant, en un temps a més sacsejat per la pandèmia. També ho diuen persones independentistes, que voldrien un acord més concret, més detallat…

Ascensió al Pic d’Areste

Jo penso que sí, que hauria estat bé, però, insistint-hi, enrocant-nos-hi, d’aquí a poques setmanes tindríem unes eleccions suïcides. L’important és posar-se a caminar. Penso en les moltes excursions que he fet sense saber ben bé el camí. Amb marrades angoixants… però,  veient el cim, continuaves muntanya amunt, pel dret –cansat i dubtant–, i sempre acabaves arribant-hi.

Som el poble, els qui haurem d’empènyer el govern. Indesinenter!, alegres, esperançats.

Pica d’Estats

Sigues el primer en comentar on "Amunt!"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*