Fumata blanca?

Demà el Parlament podria investir el president de Catalunya però sembla  que Pere Aragonès no treurà prou vots. JxCat no hauria arribat a un acord i la CUP potser tampoc. Caldrà , com va dir Jordi Sánchez, esperar uns dies, o unes setmanes per aconseguir el pacte que ara es resisteix?

El problema és el Consell de la República. A ERC li costa que estigui per damunt de la Generalitat i que sota la presidència de Carles Puigdemont marqui la ruta cap a la independència.

En principi sembla impossible conciliar les dues opcions, el diàleg i la confrontació. La Generalitat s’encarregaria del dia a dia, del benestar de la gent sabent que la llibertat de moviments quedarà molt limitada pel control del govern espanyol, mentre que el Consell de la República, fora de la repressió, aniria creant les estructures d’estat, per fer possible la república.

Donar suport, aquí, a Pere Aragonès i a Europa fer-se forts, ¿no seria una bona solució?

Sigues el primer en comentar on "Fumata blanca?"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*