Turisme

La noia de la imatge es queixava que ara que es permet sortir de la pròpia comarca persones com ella que que són de Mallorca no hi puguin anar, mentre que hi arribaran milers de turistes alemanys. Ella i els altres tertulians deien que en les decisions que es prenen preval l’economia perrquè, de fet –es diu, i sobreot referint-se a llocs com les Illes–, “vivim del turisme”.

D’entre els tertulians la noia mentada es preguntava incisiva: “¿De veritat vivim del turisme? ¿Algú s’ha preguntat mai  si el turisme beneficia la gent en general o a les empreses que en viuen?” I una pregunta més important: “I el model de viure que en deriva ¿és el que volem?”

El fet és que avui surt molta gent de Barcelona i es dispersarà per tot el territori. Una bona ocasió per fer unes quantes preguntes. La gent que surt — de Barcelona gairebé un milió de cotxes!– ¿ho fa amb el seny degut per no originar una nova escalada del covid-19? I, els polítics i personal sanitari ¿han sospesat prou com unes decisions més restrictives que reflexives poden incidir negativamet en la salut mental de la gent?

Quan sortim de la pandèmia hem de fer que la natura ens inundi.

Sigues el primer en comentar on "Turisme"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*