No passar pàgina

Pere Aragonès l’hi va deixar molt clar, a Salvador Illa. ¡No passarem pàgina! ¿Com oblidar els presos polítics, els presos exiliats, tota la repressió que estem patint del govern espanyol?

Laura Borràs parteix de l’1 d’Octubre, del punt més important al qual ha arribat Catalunya aquest darrer segle. Si el poble l’elegeix, la tasca a fer serà desenvolupar el progrma que ja vam aprovar. Qüestió de temps, però la ruta està marcada.

M. Àngels Chacón també hi vol ser, vol prendre a la CUP el protagonisme, vol que el PdeCAT sigui la clau de la formaió del nou govern. ¿No hauria estat millor que els que la votaran engrossissin el vots dels partits independentistes, que segur que sortiran?

Dolors Sabaer juga amb l’avantatge que la CUP no es mulla. Des de la barrera pot insistir en un programa de màxims. Però en el mal govern que hem patit potser hi tenen tanta responsabilitat –o més!– els qui s’ho han mirat des de fora.

Un paper difícil el de Podem: Jéssica Albiach va atacar Salvador Illa, Pere Aragonès i Laura Borràs però defensant un govern d’esquerres. ¿Una esquerra amb el PSC-POE, que hna votat el 155 i que no han tret de la presó els nostres polítics i polítiques?

L’important és, diumenge vinent, omplir les urnes de vots.

Sigues el primer en comentar on "No passar pàgina"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*