Un any immensament millor!

Milers de barcelonins ahir van estar veient els focs artificials que il·luminaven el cel amb imatges d’ensomni, i, a través de la televisió, milions de persones seguiren el programa, oblidades, per una estona, de les imatges i les notícies sobre els estralls que està causant la pandémia. Empassant-se els grans de raím, amb la copa de xampany per desitjar un any nou millor.

Un any en què per fi cessi aquesta malèfica pandèmia i que poguem tornar a una vida normal per fer coses tan senzilles, tan normals però tan estimades, com reunir-nos amb la família i trobar-nos amb els amics i amigues, i anar a dinar a un restaurant, o al cine… Comença el 2021, un any que tot i els desitjos d’ahir serà difícil. D’etrada es tem que el rebrot del coronavirus, després d’aquestes festes, serà dramàtic. I just entrar al mes de gener començarà la campanya preelectoral, d’unes eleccions difícils, de les que dependrà molt el nostre país i la seva reconstrucció.

Tan de bo que els nostres fèrvids desitjos d’un any nou millor vagin acompanyats del propòsit de treballar, en la mesura del que poguem ¡i una mica més i tot!, per aconseguir una Catalunya millor, una Catalunya que es pugui autogovernar amb plena llibertat per tal de fer un país modern, just, solidari i culte, un país a més bonic i alegre, on doni goig de viure-hi.

Un futur que depèn de cadascú de noslatres. ¡Som nosaltres! que farem que l’any nou sigui immensament millor.

Sigues el primer en comentar on "Un any immensament millor!"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*