Mirada senzilla i positiva

He volgut retenir la imatge que m’encantà de la trobada del Quim Masferrer amb la família del Gabriel, el ferrador, veí del petit poble de Perafita (uns 400 veïns), de la comarca del Lluçanès. Veient el programa és quan m’adono del bé que podria fer la televisió. El  Foraster és una injecció de bondat, de bellesa, d’alegria… virtuts que hauríem de perseguir, i ser-ne propagadors.

Massa sovint la televisió –i també nosaltres!– ens deixem arrossegar pels aspectes dolents de la vida. Hi ha una tendència a veure el que falla, el mal, el fracàs…

La tendre i bonica història de l’Anna és un exemple del triomf de la vida. En un fatídic accident ella i la nena que encara no havia nascut, haurien pogut morir, pero gràcies a l’enteresa i amor de mare de l’Anna, se salvaren les dues. Un goig veure-les ara, tots tan feliços.

Un cant a l’amor, a l’alegria, a la bellesa, que ens conforta i anima.

Sigues el primer en comentar on "Mirada senzilla i positiva"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*