Gràcies, amics!

Escric la glosa d’avui per expressar el meu agraïment als amics i amigues que m’han felicitat pel 91 aniversari del meu naixement. M’agradaria contestar un a un, una a una, a les persones que ho han fet a través de Facebook, o del WhatsApp, del correu electrònic o per telèfon, o aturant-me pel carrer (en les escasses sortides que fem aquest temps de pandèmia).

Com escriu l’Agustina en el preciós escrit que havia de servir per la presentació del meu llibre Laetus dies hic, esperava trobar-vos a tots vosaltres, una mica com ja va ser la festa del norantè aniversari, en la qual, com mai ho havia viscut amb tanta intensitat, l’amistat va ser la veritable protagonista; per això la trobada va ser una festa tan bonica.

M’adono que com més els anys passen més valoro l’amistat. Una amistat que va més enllà de la relació ocasional i que en el dia a dia, acaparats per les agendes, no percebem prou què significa. La quotidianitat de les coses vela la profunditat de la comunió existent. Per això des de fa tants anys dedico un temps cada dia a reflexionar sobre la vida des de la solitud de casa meva i en silenci, però com dialogant amb vosaltres. Una conversa en la que no veig els interlocutors però sé que es crea una vívida relació. Per això sento tanta alegria quan aquests amics “desconeguts” m’escriuen o se’m presenten…

I per això avui escric la glosa com cridant fort, perquè em sentiu: moltes gràcies per compartir l’amistat!

N o t a: en la columna del costat trobareu el tràiler de la pel·lícula que sobre el Pla Popular de Santa Coloma està a punt d’estrenar-se, de la qual la nostra amiga Odei A.-Etxearte n’és codirectora.

I trobareu també l’escrit de l’Agustina del qual he fet referència. No havent-se pogut fer la presentació, el llibre es va distribuint de forma individual. Qui desitgi tenir-ne un exemplar pot demanar-lo als amics Manel Valls i Elena Roc, que guarden els exemplars a casa seva. El llibre és un obsequi. El trobaran també a la llibreria Carrer Major (on haureu d’abonar 5 euros, que els obliguem que acceptin pel servei que ens fan). Podeu encarregar-lo trucant al 933 85 58 42. No cal dir que m’agradaria molt que pengéssiu en el mateix capvespre.cat els comentaris que la lectura us suggereixi.

Sigues el primer en comentar on "Gràcies, amics!"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*