Agraït

Celebro amb goig poder fer camí amb tantes persones amigues i en dono gràcies. Que enmig de les dificultats, dels problemes i adversitats que es topa en el dia a dia poguem avançar somrient ¿com no exclamar “gràcies a la vida, que m’ha donat tantes coses”? Ho hem de dir, ho hem de tenir pesent perquè malgrat les contrarietats –que avui amb la pandèmia són molt greus– sura sempre el goig de viure.

Una satisfacció que en bona mesura ens ve donada gratuïtament, com el plaer de quan caminant pels preciosos paisatges tan nostres, en contemplem la seva bellesa; però també ens l’anem guanyant perquè la cerquem dia rere dia…

¡Una cordial abraçada i el meu agraïment a les moltes persones amb les que fem junts el llarg camí de la vida!

3 Comments on "Agraït"

  1. Gràcies a tu, Jaume!

  2. Gràcies Jaume. Caminar junts representa compartir moments de les nostres vides, que sempre recordarem

  3. Fer 91 anys (FELICITATS) vol dir que el teu camí és llarg on has pogut entrellaçar diferents generacions d’amics caminant

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*