SOS

Arriba la temuda rebrotada de la pandèmia. El govern acaba de dictar unes normes molt severes. Sembla que aquest cop la ciutadania se n’adona que la cosa va de debò, i que és conscient de la fermesa amb què s’estatueixen les normes sanitàries. La pregunta és: les persones que s’hi oposen ¿aconseguiran que els jutges les anul·lin? I les persones que sembla que se n’enriguin, continuaran desafiant el virus, contravenint-les?

Jo em faig càrrec dels efectes negatius que ocasionen en l’economia i que la disjuntiva és molt dura: què s’afavoreix, la salut o l‘economia? És evident que el primer és salvar les vides, també les dels botiguers i amos de bars, de restaurants, gimnasos, sales de diversió… Si a ells se’ls donés a triar segur que escollirien viure perquè, si vius, sempre te’n pots acabar sortint. Però en el què no hi ha dret és que s’inverteixin milionades en salvar els bancs i no per ajudar la gent que ho perd tot!

En un ordre més casolà hi ha la qüestió del cansament i desànim que el llarg confinament està produint. Ho hem de superar! I això no és una qüestió de diners sinó de voluntat i d’organització. Tenim tot el temps del món, tant, que no podent fer el que fèiem, ens avorrim. Doncs fem un programa, dediquem el temps a coses noves, coses que ens poden entretenir, divertir i enriquir. Una hora per llegir, una altra per escriure, una tercera per veure  reportatges i per escoltar música… I el capvespre per contactar amb la família i els amics: el mòbil resta obert! Truquem, enviem whatsapps ben personals! Acabaràs el dia i t’adonaràs que et falten hores.

El consell clàssic: “serva ordinem et ordo servabit te”. Un programa per mantenir la il·lusió de viure!

Sigues el primer en comentar on "SOS"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*