Ha sortit el sol!

Ha sortit el sol! Un veritable miracle, que es repeteix gairebé cada dia. Ahir va ser un dia rúful, aquest matí una nuovolada densa, grisosa, trista, tapava l’hortitzó. Un dia d’acord amb la pandèmia. Confinament, cel tapat…

Plego!, ho deixo tot i surto. Surto a caminar, a veure si arribo al monestir de Sant Jeroni de la Murtra. Demà us ho contaré.

L’imporrtant és fer front a la vida. Fer camí.

Ahir van sortir a TV3 el Germinal i l’Ester. Quin tetimoni més ric, serè i, alhora, tan dolorós! La meva admiració per ells dos, per al seu pare Manel, per a tota la família; i la més forta condemna per la persecució de que són victimes lluitaadors tan idealistes com ells!

Sigues el primer en comentar on "Ha sortit el sol!"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*