Fòrum-Grama a mà

A finals d’agost vam anunciar que disposem de tota la revista Fòrum-Grama escanejada. Ho havíem demanat a la Diputació, que rebé la sol·licitud encantada, però han passat molts dies, sense cap notícia.  L’escaneig –d’alta qualitat—ha estat una iniciativa de Manel Tomàs, prosseguint el treball que ve fent per la salvaguarda de la memòria històrica de la ciutat.

Ara ha rematat el treball, amb l’escaneig del volum zero de la revista, del que només existeix un exemplar que es  guarda a la Biblioteca del Fondo, al qual el Manel ha pogut accedir i l’ha escanejat, i ara es troba ja assequible per a tothom, penjat al web de Fòrum-Grama EnelFondo.cat. Perquè en tingueu una idea insereixo en aquesta glosa la portada d’una revista –la número 91— i la pàgina amb el respectiu sumari. Si algun dia busqueu un article, un reportatge, una entrevista… o simplement voleu donar-li una ullada, bastarà que repasseu els sumaris.

Penso que l‘escaneig de tots els números i els sumaris serà una bona ajuda per als professors i alumnes de les nostres escoles perquè els facilitarà la feina que han de fer per als treballs de recerca. Penso que seria bo que en el fulletó sobre els recursos que ofereix la ciutat hi ajuntin el Fòrum-Grama escanejat i el web Enel Fondo.cat: un riquíssim fons documental.

Una manera molt positiva de recuperar la nostra revista. Entreu-hi i ho constatareu.

1 Comment on "Fòrum-Grama a mà"

  1. M’ha fet molta il·lusió recordar la meva participació en la revista (sobretot en la secció que et vaig proposar, Ciutat i Política, al costat d’altres polítics colomencs; jo era l’únic que anava per “lliure”), des del número 78 al 97.

    Records

    Albert

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*