‘M’explico’ (1)

No puc dormir, no són encara les cinc  de la matinada i m’haig de llevar. Això que aquesta nit m’he posat al llit a les dues. Vaig anar a dormir tard perquè em va enganxar la lectura del llibre “M’explico”, de Carles Puigdemont, que vaig comprar al capvespre. Llegint, tens la sensació d’estar escoltant el president gairebé dia a dia, des del dijous 7 de gener de 2016. La primera revelació que et sorprèn és que va ser Lluís Llach qui  va proposar a Artur Mas que per succeir-lo, quan forçat per la CUP va fer el pas al costat, pensés en l’alcalde de Girona.

Porto dies engrescat. Em dic que la situació repressiva de l’estat espanyol contra l’indepentisme no pot sostenir-se.  Això i adonar-me que del PSOE-En Comú Podem no es pot esperar res, i contemplar Espanya sacsejada per l’escandalosa vida i corrupció del monarquia espanyola,  em fa pensar que més gent voldrà allunyar-se’n i treballar per un país modern, en el que els ciutadans tinguem un molt  més gran protagonisme.

Jo ja m’havia apuntat a la Crida i no fa gaire m’he inscrit al Consell per la República. Ciutadà d’un país digital que farà possible la democràcia directa, sense que l’estat pugui impedir-ho. És fantàstic! I que Carles Puigdemont s’hagi posat al front de tot plegat m’anima molt.

¡Trobar el lloc en què, lluny de lamentacions estèrils, construïm entre tots un futur millor!

Sigues el primer en comentar on "‘M’explico’ (1)"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*