Prats de Molló

S’acosta el moment –el momentum?—en què  el poble haurà de parlar. Amb les eleccions espero que s’esvaeixin els dubtes en els que ara ens trobem. Els partits no s’entenen, el procés està aturat i el govern de Madrid continua perseguint-nos.

Els partits pensen més en guanyar que no pas en aconseguir la independència. Esquerra no vol ni parlar-ne, d’un front comú, i els postconvergents no volen fondre’s en el moviment obert que els seus presos els proposen de crear, amb el consentiment  de Puigdemont.

Seria el que es va somiar que fos la Crida. Simplement: el poble, com quan sortim al carrer milers i milers de persones apostant per la independència. Seria el somni del president Macià quan baixava de Prats de Molló per conquistar Catalunya, fet realitat.

Avui si Puigdemont venia de Waterloo seríem moltíssims els qui el seguiríem. ¡Que passi dels partits i vingui!

Sigues el primer en comentar on "Prats de Molló"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*