Per exemple…

Us vaig dir que els que volgueu podeu demanar un exemplar (o més) del meu darrer llibre Laetus dies hic. I us convidava que el comenteu, que anoteu coses amb les que no esteu d’acord, o que us han servit per anar més enllà d’un pensament…

I us convidava a enviar-me els comentaris que s’us acudin. I que d’altres lectors del llibre i del capvespre s’hi afegeixin. És dir: que entre tots anem ordint una conversa ampla i oberta, i fem nostre l’hàbit d’escriure.

Poso un exemple: un dia era amb els amics en una platja de Mallorca. Veia el paisatge, una gavina que posà en la punta d’un pal que era a la vora, la gent que entrava i sortia de l’aigua. I, de sobte, les dues noies de la foto. Em va venir a la ment que en un dels Diàlegs Plató explica que quan Sòcrates preguntava què era la bellesa i un dels presents va respondre que era una noia bonica, ell va dir que no, que la bellesa és a l’interior dels ojectes bells.

Què en diríau vosaltres? En la pàgina 152 escric que la bellesa ho amara tot. Hi esteu d’acord?

Sigues el primer en comentar on "Per exemple…"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*