Invitació a la conversa

Dissabte vaig anunciar que el meu darrer llibre Laetus dies hic el traiem del confinament i, no podent-ne fer una presentació oberta, l’hem començat a donar d’un en un. Però per fer-ho de forma més fàcil i assequible a partir d’ara n’encarreguem la distribució a la llibreria Carrer Major. Quan les circumstàncies ho permetin farem la presentació normal, amb la intervenció de l’amiga Agustina Rico, que és una especialista en això dels llibres; segur que en farà una presentació molt interessant. I no pel que és el llibre en sí, sinó per les coses que en sabrà treure.

A mi em fa il·lusió perquè molts dels que hi assistireu ja l’haureu llegit, i  entre el que l’Agustina dirà i el que n’hagi tret cadascú de vosaltres, aconseguirem el que jo pretenc: suscitar la  reflexió, el diàleg i el debat. I potser (tant de bo!) que algú de vosaltres n’escrigui algun comentari. Em permeto demanar-vos-ho: que m’envieu les coses que la lectura del llibre us suggereixi, que això d’escriure ens ho hauríem de prendre com un deure, per anar omplint de pensament la nostra ciutat.

Hi ha un aspecte de fons, que jo valoro molt. Quan un escriu, obra la seva ànima a un públic que no coneix. Escriure és conversar. Les paraules surten de molt endins i arriben al paper o a la pantalla després d’un camí treballós, com l’aigua,quan surt de la font. ¿Us imagineu la meravella de ponts que es creen entre qui escriu i els qui llegeixen?  Un no sol identificar-los. Però existeixen i, semblantment al que en teologia es diu “la comunió dels sants”, es crea entre qui escriu i qui llegeix una rica complicitat. espiritual.

Doncs això: agafeu el llibre, llegiu-lo, anoteu el que us suggereixi. I envieu-m’ho, que ho penjaré al capvespre perquè la comunió espiritual es faci gran.

On trobar el llibre

Des d’ara ja podeu passar per la llibreria CARRER MAJOR i demanar el llibre Laetus dies hic. Només haureu d’abonar 5 euros/exemplar( per la distribuidora). El llibre és un obsequi meu (pels 90 anys) i de Fòrum-Grama. Podeu dir-ho als vostres amics i amigues, que sàpiguen on el trobaran.

Si m’envieu un comentari el publicarem aquí, al capvespre, sota de la glosa perquè en obrir el blog es pugui llegir de seguida. La millor forma d’enviar-m’ho seria escrivint al blog, o al meu correu electrònic: jaumepsayrach@gmail.com

Com més escrits arribin la conversa més rica resultarà.

Sigues el primer en comentar on "Invitació a la conversa"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*