‘Laetus dies hic’

Carrer Sant Domènec on durant uns anys Fòrum-Grama hi tingué la seu

El meu darrer llibre Laetus dies hic fa moltes setmanes que ha sortit, però ha quedat confinat per la pandèmia. De la presentació n’he parlat amb els companys de Fòrum-Grama i veiem que va per llarg. Mentrestant n’hem anat repartint alguns exemplars però, a darrere hora, se m’ha acudit una idea que em sembla genial: en portaré avui mateix una bona quantitat a la llibreria Carrer Major perquè aquesta meritòria botiga en faci la distribució a les persones que havent anunciat que el llibre ja és al seu abast, hi acudeixin i se l’emportin.

Amb aquesta glosa ja us ho comunico i, entre avui i demà, escriuré via WhatsApp i Gmail als meus amics i amigues i a les persones que crec que els pot interessar el llibre, repetint-los que els l’oferim, com obsequi del Fòrum i meu. Ni el Fòrum ni jo volem cobrar res, només 5 euros que donarem a la llibreria, que farà de distribuïdora sui generis.

El que sí que ens agradaria és rebre comentaris dels lectors sobre algun aspecte que els hagi semblat interessant, o que trobin innovador o confús, o en el que no estiguin d’acord… Aquests escrits a mesura que els vagi rebent es publicaran aquí, al capvespre, sota de la glosa del dia perquè es trobin en obrir el blog. Una manera d’anar creant diàleg i pensament. El que m’encanta d’aquest repartiment del llibre és que quan l’Agustina Rico en faci la presentació oficial, moltes de les persones que hi assistiran ja l’hauran llegit, i l’exposició de la docta amiga l’assaboriran més plenament.

Vegeu aquesta modalitat de presentar el llibre com una manera més participativa de fer-ho; un fruit avançat dels canvis que ens demanarà la post-pandèmia.

Com trobar el llibre

Des de dilluns ja podeu passar per la llibreria Carrer Major i demanar el llibre Laetus dies hic. Només haureu d’abonar 5 euros/exemplar, per la distribuidora. El llibre és un obsequi de Fòrum-Grama. Podeu dir-ho als vostres amics i amigues.

Sigues el primer en comentar on "‘Laetus dies hic’"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*