Stand-by

Trobada del grup fundacional de l’associació Fòrum-Grama, a Sant Jeroni de ls Murtra, any 1995

Tarjetó que evoca la continuïtat de la persecució d’un mateix objectiu, per GRAMA, el Club de Debats i l’associació Fòrum-GRAMA

Em reuneixo avui al capvespre amb el nucli dur del grup que ha promogut la festa dels 90 anys que, acabada la celebració, cessa la seva feina. Però abans de la dissolució del grup els he demanat que ens ajudin a pensar què fem amb l’associació Fòrum-GRAMA, actualment inactiva. Ja al suspendre la revista, la crisi s’aguditzà. Vam continuar sostenint el web i vam animar els Debats 2007 una colla d’anys, però amb escassos socis i l’economia amb números vermells. Finalment, abans de tancar-la vam ajuntar-nos amb el Casal del Mestre i  vam posar en marxa els Debats de la Riba del Besòs, amb caràcter autònom… En lloc de “morir matant”, fer-ho, en tot cas, creant una cosa nova.

La creació de l’espai que porta el meu nom, i el web EnelFondo.cat –que recolzen en l’associació Fòrum-GRAMA, com també el grup Amics i Amigues del Fondo que edita el butlletí En el Fondo–, pengen de Fòrum-GRAMA, però en la pràctica, “per lliure”. I diria que amb una relació més deguda al fet que jo estic en els tres llocs que no pas perquè l’associació se n’encarregui.

A mi, com és de suposar, m’agradaria que Fòrum-GRAMA continués. Venim ja de tant lluny, i la necessitat d’un espai de trobada i reflexió em sembla tan necessari! Això sí, alleugerint-ne l’estructura i situant-la bàsicament en la xarxa informàtica.

Demà n’escriuré el resultat de la trobada d’avui.  

Sigues el primer en comentar on "Stand-by"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*