El tsunami!

GRAFCAT7744. LA JONQUERA (GIRONA), 11/11/2019.- La autopista que enlaza España y Francia en el paso de La Jonquera, la vía principal de conexión entre ambos países por carretera, ha sido cortada sobre las 9:00 horas por manifestantes que protestan por la sentencia del procés. EFE/Alejandro Garcia

Què passarà, avui? Es fa difícil predir-ho però segur que serà una cosa grossa. El Tsunami democràtic actua amb intel·ligència  i eficàcia i compta, per tirar endavant els actes que munta, amb gent prou valent i dinàmica com per tenir èxit. I lo d’avui sembla fàcil i per poca gent que acudeixi (que sempre és molta),el resultat pot ser espectacular. Amb una audiència colossal!, sis-cents milions d’espectadors de tot el món, veient-ho per la televisió!

Jo m’imagino que la concentració als carrers d’entrada al camp del Barça serà sonada i l’embús, enorme. Com respondrà la policia? Jo diria que després de la pèssima imatge que va donar l’1 d’Octubre avui s’ho mirarà molt, abans de pegar a la gent. D’altra banda el Tsunami ha dit i redit que el partit no el volen impedir. El que pretén és difondre al màxim el missatge que Catalunya és una nació que vol convertir-se en una República independent, i que, per això, reclama a l’estat espanyol que s’assegui i dialogui. Jo diria que el que passarà és que en un moment donat la gent entrarà al camp, retardant el partit una estona i, desplegant una multitud de senyeres,  emetrà per l’altaveu el seu missatge.

Pacíficament però ardidament. Contundentment. I després, el partit: el Barça (Catalunya!) contra el Madrid (Espanya).

Tan de bo el partit acabés amb la victòria blaugrana! Però passi el que passi, ja haurem guanyat.

 

Sigues el primer en comentar on "El tsunami!"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*