Butlletí del Fondo

Et convidem que escriguis

Em plau fer una mica de propaganda del butlletí. La Joana Imbernon en el seu davantal del darrer número es pregunta si arriba a la gent i si els comunica alguna cosa. Ella sap què pretenem editant el butlletí:  “Nuestro barrio es rico en diversidad; nos gustaría que esa diversidad en vez de verla como un obstáculo –cosa que ocurre alguna vez– se apreciara como una gran riqueza, un mensaje que pretendemos difundir con el Boletín del Fondo”. El que passa és que som pocs a fer-lo i fer-lo demana temps i dedicació…

El butlletí es una llumeta, petita però galana. I si més no, fa present el barri ressaltant-ne els aspectes positius, que són molts. Però cal saber-los veure, hi ha en les arrels, oculta fins i tot per a les mateixes persones que han arribat al Fondo, una preciosa riquesa cultural que hauria de ser-nos una invitació a descobrir-la, tant ells com nosaltres. A més, els veïns del Fondo ens asosten al fenomen de les migracions, un fenomen que el barri ja va viure amb intensitat els anys 60-70, i que viu avui, potser amb majors dificultats. Una epopeia que a Europa resulta dramàtica..

Tornant al butlletí, aprofito que som a finals de curs, un període llarg de descans, que propiciarà que al setembre engeguem de nou, amb ganes de fer coses. Nosaltres aprofitem la conjuntura per oferir-vos que participeu en les tasques del butlletí: bé en la redacció, o escrivint pel quadernet mailing, que surt amb el butlletí. Pensem sobretot en els nois i noies que se senten atrets pel periodisme. A ells els oferim l’oportunitat  de fer unes pràctiques que els resultaran altament enriquidores i plaents.

¿Com posar-vos en contacte amb nosaltres? Envieu un correu a l’Albert Folqué –que és qui us envia el butlletí–, o truqueu al telèfon 610 20 15 89. Us respondrà l’amic Jose A. Quintillà amb molt de goig.

 

 

Sigues el primer en comentar on "Butlletí del Fondo"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*